miercuri, 29 noiembrie 2017

Inedit pe Mobilier24



            Așa cum deja știți, Mobilier24 este o platformă care are scopul de a aduna laolaltă producătorii de mobilier din România. Momentan, pe www.mobilier24.ro găsiți peste 2500 de piese de mobilier, între care puteți identifica cele mai inedite invenții ale românilor producători de mobilă. Și cum știm cu toții ce minte sclipitoare au românii, iată ce s-au gândit ei să creeze special pentru clienții dintre cei mai pretențioși sau neobișnuiți.

Image result for folding furniture

1. Știați că pe Mobilier24 găsiți mobilă pliabilă? Da, da, ca-n filme, paturi care se ridică și se ascund în perete, făcând loc pentru un living numai bun de primit musafirii. Câte nu poți face cu un ditamai dormitorul din care patul pur și simplu dispare? E drept, plănuim și noi cât de curând să achiziționăm o astfel de piesă de mobilier cu totul inedită, însă atât de utilă.

2. Producători de mobilă românească, dacă aveți cumva vreo idee năstrușnică de a construi case alpine, noi suntem soluția ideală pentru a vă promova noile idei. Întrucât am fost dintotdeauna fascinați de cabanele de lemn în care te poți recrea în weekend, am decis că pe platforma noastră își locul și construcțiile alpine din lemn, fără doar și poate.

3. Sunteți ctitor de biserică sau un preot în căutarea celor mai deosebite piese de mobilier bisericesc? Bineînțeles că Mobilier24 vine cu soluția, creând o categorie specială pentru acest tip de producători. Sculpturi deosebite, scaune, catapetesme frumos ornate, tot ce ține de interiorul și exteriorul unei biserici, așteaptă a fi promovat pe platforma noastră.

4. Pe Mobilier24 găsiți nu doar piese de mobilier sau producători de canapele, de scaune, mobilă de metal, sticlă sau alte asemenea, ci și scule, unelte sau utilaje diverse, menite să facă lucrul cu lemnul mult mai ușor. Așadar, de la producătorii promovați pe platforma noastră puteți achiziționa freze, cuțite diverse, circulare, toate cele trebuincioase. Și bineînțeles, toate românești.

Image result for dressing

5. Totodată la noi găsiți și diverse accesorii pentru mobilier, de la mânere pentru ușă la saltele. Astfel, prin intermediul nostru veți reuși să vă puneți la punct casa, de la a la z, fără prea mari eforturi și fără să răsfoiți întreg interentul pentru a vă satisface dorințele, nevoile și gusturile. Dați o șansă producătorilor români, chiar știu să facă de toate pentru toți.

6. Cine nu și-ar dori un dressing? Sau mai pe românește, o garderobă? Cu multe rafturi, spațiu de pantofi, loc pentru umerașe și implicit costume de ocazie, rochii de seară. Noi avem soluția, întrucât Mobilier24 nu se dă înapoi nici de la astfel de constucții în lemn. Cu cât mai multe spații de depozitare, cu atât mai bine. Așa-i?

7. Nu știm vouă, însă nouă ne place la nebunie lemnul masiv. Nu doar biblioteci, însă și dulapuri de haine, paturi, noptiere, scaune și toate asemenea. La noi puteți găsi și producători de bufete din lemn masiv, de canapele, colțare sau comode. Toate într-un loc, pe www.mobilier24.ro

8. Catedre, dulapuri pentru săli de clasă, mobilă pentru vestiare, la noi găsiți mobilier școlar pentru cei mici și mai mari depotrivă. Ba chiar mulțimim și profesorii, având catedre și dulapuri unde pot depozita bagajele celor mici, de care se împiedică adesea când trec printre bănci. Producătorii români de mobilier școlar au oferte irezistibile, așa că, nu ezitați să verificați produsele pe platforma noastră.

9. Nu ne dăm înapoi nici de la mobilierul de sticlă. La noi găsiți oglinzi frumos ornate, panouri de duș, sau ușe de garderobă. Există producători români care se îndeletnicesc și cu lucrul în sticlă, așadar, veți găsi la noi tot ce aveți nevoie alegând să cumpărați românește.

10. Nu în ultimul rând, pe Mobilier24 avem și mobilier de metal, de la scaune, la etajere și la cadre de oglinzi. Astfel, platforma noastră oferă posibilități nenumărate pentru toată lumea, indiferent de preferințe, nevoi și gusturi. Luăm în considare și buzunarul fiecăruia, fiți fără grijă.

            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu